VOOPOO Vinci / Drag Nano Pods

VOOPOO Vinci / Drag Nano Pods

To visit this website you must at least be 18 years or older, or the legal smoking age in your country. The legal smoking age may very, depending on the law in the country you live in.

Have you reached the legal smoking age?

NIX 18
https://jwell.nl and https://jwell-vaping.com continue together as 1 site for a better customer experience. Read more about the partnership here.
Want to know more? Click here! Under 18? Don't smoke - don't drink

VOOPOO Vinci / Drag Nano Pods

Deze VOOPOO pods zijn geschikt voor de VOOPOO Drag Nano 2 en de VOOPOO Vinci en zijn verkrijgbaar in meerdere varianten. In de verpakking zitten 2 pods.

As of January 1, 2021, we are unfortunately no longer allowed to display product images.

VOOPOO Vinci / Drag Nano Pods
BrandVoopoo
SKU
VOOPOO-VINCI-DRAG-NANO-PODS
In stock
€ 9.90
Description

Productinformatie

De VOOPOO Drag Nano / Vinci Pods zijn gemaakt voor 3 verschillende modellen van VOOPOO. De pods zijn gemakkelijk te vullen via de bovenkant doormiddel van een siliconen rubber. In tegenstelling tot de vorige VOOPOO Drag Nano Coils zijn deze pods voorzien van een ingebouwde coil. De pods zijn daardoor gemakkelijk in gebruik en eenvoudig te vervangen. Per pakje wordt een set van 2 pods geleverd, daarnaast zijn de pods in 2 verschillende weerstanden te verkrijgen.

Weerstand

Deze Voopoo Pods zijn verkrijgbaar in meerdere weerstanden.

0.8 ohm
De Drag Nano 2 Mesh / Vinci pods hebben een 0.8 ohm ingebouwde coil. De 0.8 ohm coil zeer geschikt voor mouth to lung (MTL) gebruik. MTL is een manier van inhaleren welke vergelijkbaar is met de traditionele sigaret. De bouw van de coil in deze pod is mesh en de vulling bestaat uit organisch katoen. Hierdoor geeft de pod wat meer smaak en damp tegenover een reguliere coil. Wij raden voor deze pod maximaal 60% VG e-liquid aan.

1.2 ohm
De Drag Nano 2 / Vinci pods hebben een 1.2 ohm ingebouwde coil. Dit is een weerstand van boven 1 ohm. Daarom is de 1.2 ohm pod zeer geschikt voor mouth to lung (MTL) gebruik. MTL is een manier van inhaleren welke vergelijkbaar is met de traditionele sigaret. De coil in de pod is gemaakt van kanthal en de vulling bestaat uit organisch katoen. Hierdoor is de pod zuiniger en geeft deze goede smaak met een fijne throat hit. Wij raden voor deze pod 50% VG e-liquid aan.

Waar passen de Drag Nano 2 / Vinci pods in?

Niet elke pod past in iedere e-sigaret. Deze pods zijn geschikt voor het volgende product:

  • VOOPOO Vinci
  • VOOPOO Vinci Royal Edition
  • Voopoo Drag Nano 2

Tips voor gebruik

Deze pods moeten voor gebruik worden gevuld met e-liquid. Hiervoor is de zwarte bovenkant van de pods te verwijderen en het rubberen afdicht rubber te openen. Let op na het vullen van de pods met e-liquid moet je de pod minimaal 5 minuten in laten trekken. Dit voorkomt dat het katoen niet genoeg vloeistof heeft opgenomen en verbrand.

Na 5 minuten is de pod klaar voor gebruik. De verhouding die je dient te gebruiken in deze pod (0.8 Ohm en 1.2 Ohm) zijn respectievelijk 60% en 50% VG. De pod gaat ongeveer 1 a 2 weken mee, afhankelijk van het gebruik. Zorg ervoor dat er altijd genoeg e-liquid in de pod zit zodat deze niet verbrand.

Product details
More Information
Country of ManufactureChina
BrandVoopoo
MaterialCotton
Content2 ML
Clearomizer ConnectionUnique
Filling MethodTop-fill
Weight5 gram
Dimensionsmm (L) x mm (W) x mm (H)
Questions about this product

No questions for this product:

Attachment(s) for this product

No attachtments for this product

Categories: Spare parts